Opgiet- en massage actiedag!

Het duurt even een Corona-pandemie, maar wij gaan onze opgietdagen weer oppakken! En wat is nou leuker om de eerste post-corona-editie af te trappen met een combinatie, die wij in geen decennium bij Sauna Swoll meer hebben gezien: opgietingen én actiemassages.

Handige informatie:

Datum: zaterdag 24 juni
Tijd: de hele dag! (van 11:00 tot 23:00 uur)20% korting

Om deze dag extra feestelijk te maken, kun je reserveren met 20% korting op onze 'sauna entree onbeperkt'. Hiermee kun je de hele dag genieten van de sauna voor €28,75 in plaats van €35,95! Zo heb je dus de hele dag om je favoriete opgietingen te kiezen én kun je misschien zelfs wel eens een bijzondere actiemassage proberen. 🙌🏻

Reserveer met 20% korting!

Ga naar onze homepagina om te reserveren voor onze opgiet- en massagedag!
Reserveer!

Gratis opgietspecials

Misschien heb je één van onze opgietdagen wel eens meegemaakt en misschien nog niet.. Wij vullen onze opgietdagen tjokvol met "Swollse" gezelligheid en leuke, uiteenlopende thema-opgietingen. Zo hebben wij voor aanstaande editie bijvoorbeeld bekende specials staan zoals de klankschaal, berkentakken en rock-opgiet, maar wordt je ook meegenomen naar Mexico, kom je tot jezelf tijdens een heerlijke meditatie-opgiet of verrijk jij jezelf met wijsheden uit het verre oosten. Ieder uur kun je een gratis opgietspecial beleven! Hieronder hebben wij alle opgietingen voor je op een rijtje gezet.

Goed te weten: In verband met beperkte capaciteit bij onze opgietthema's werken wij met een muntjes-systeem. Je kunt bij het inchecken laten weten aan welke opgieting(en) je wilt deelnemen. Zo hoef je niet lang van te voren in de rij te staan, ben je verzekerd van een plekje én weet je waar je aan toe bent. Wel zo prettig!In the spotlight: Hamam!

Naast 10 soorten actiemassages, bieden wij ook een heerlijke Hamambehandeling aan. Ga voor een unieke beleving en geniet van een grondige scrub, weldadige zeep en verschillende massagetechnieken en breng alle aspecten van wellness samen tijdens deze heerlijke behandeling!

Tijdsduur: 45 minuten
Kosten: €52,50

Actiemassages ❤

Als fervent "Swoll-fan" heb jij natuurlijk ons 50-jarig jubileum meegevierd en zijn je de actiemassages niet ontgaan. Tijdens onze opgiet -en massage actiedag doen wij dit dunnetjes over. Reminder nodig? Lees maar even mee: zoals je misschien al weet, werken wij doorgaans met massages op maat. Je kiest je gewenste tijdsduur en onze masseurs combineren jouw vraag met zijn of haar massagetechnieken, waaruit een heerlijke massage voortvloeit die helemaal op jou is afgestemd. Deze technieken/specialiteiten worden tijdens de opgiet- en massage actiedag aangeboden voor een actieprijs!

In totaal kun je kiezen uit maarliefst 10 soorten massages. Deze duren 20 minuten en kosten slechts €23,95. Of leg jezelf éxtra in de watten en ga voor 40 minuten voor €42,95! Wij hebben hieronder alle massages voor je op een rijtje gezet.

Goed te weten: wij kunnen helaas geen rekening houden met eventuele voorkeurstijden voor je massage. Bij het reserveren van een behandeling in combinatie met een saunabezoek, kan deze 30 minuten gepland worden na je geselecteerde inchecktijd en tot aan je uitchecktijd. Om je saunadag zo prettig mogelijk te maken, is tijdig reserveren daarom noodzakelijk.

Reserveer met 20% korting!

Ga naar onze homepagina om te reserveren voor onze opgiet- en massagedag!
Reserveer!

Voorwaarden: de sauna entree (onbeperkt) met 20% korting geldt alleen voor online reserveringen op 24 juni 2023. Deelname aan onze opgietingen is gratis. Er is beperkt plek per opgieting beschikbaar. Wij willen iedereen gelijke kans geven deel te nemen aan onze opgietingen. Dit houdt in dat je wellicht niet alle opgietingen kunt meedoen. Actiemassages moeten vooraf gereserveerd worden. Wij kunnen geen rekening houden met voorkeurstijden. Je behandeling kan 30 minuten na je geselecteerde inchecktijd worden gepland tot aan je uitchecktijd.

Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.