Frequent bezoeker?

Als je ons geregeld een bezoekje brengt, is het misschien voordeliger een badenkaart of abonnement aan te schaffen. Hiermee kun je namelijk meerdere entrees in één keer aanschaffen of per maand betalen en onbeperkt de sauna bezoeken!10-badenkaart

Met een 10-badenkaart kun je 10 entrees in één keer aanschaffen voor €295,-. Handig voor als je toch al van plan bent wat vaker te komen! (vinden wij ook gezellig 😊). 

Voorwaarden 10-badenkaart
Onze badenkaarten zijn persoonsgebonden. Je mag natuurlijk zoveel mensen meenemen op je badenkaart als je wilt, zolang je er zelf maar bij bent! Vanaf het moment van aanschaf heeft je badenkaart een geldigheidsduur van één jaar. Na het verstrijken van deze periode is het éénmalig mogelijk om maximaal 1 kalenderjaar te verlengen voor €4,95 per openstaand “bad”. Een 10-badenkaart is op basis van een 'onbeperkt entree'. Je kunt één badenkaart per persoon aanschaffen. Weekendtoeslag van toepassing.Onbeperkt sauna!

Met een 'onbeperkt sauna!' abonnement, kun je voor een periode van 6 maanden onbeperkt gebruikmaken van onze saunafaciliteiten voor €159,95,- per maand. Je kunt bij het afsluiten van dit abonnement zelf kiezen of je deze wilt laten doorlopen na het verstrijken van de 6 maanden.

Voorwaarden 'onbeperkt sauna!' abonnement
Onze 'onbeperkt sauna!' abonnementen zijn persoonsgebonden en uitsluitende te gebruiken door degene die deze afsluit. De ingangsdatum mag zelf gekozen worden. Gedurende de looptijd van dit abonnement, worden betalingen voldaan via automatische incasso. De eerste termijn moet worden voldaan aan de receptie. Het abonnement gaat op de datum van aanschaffen in en kan per kalenderjaar éénmalig voor een periode van 3 weken achtereenvolgend worden gepauzeerd. Incasso's vinden rond de eerste van de maand plaats (m.u.v. feestdagen en weekenden). Je kunt bij het afsluiten van dit abonnement zelf kiezen of je deze wilt laten doorlopen na het verstrijken van de laatste termijn of automatisch wilt laten stopzetten. Je kunt een 'Onbeperkt sauna! abonnement' aanschaffen bij de receptie. Weekendtoeslag van toepassing.