Opgiet-actiedag!

Er waren hier en daar wat vragen over wanneer de volgende editie zou zijn, dus wegens succes verlengd is er op zondag 30 juni weer een opgiet-actiedag! Als kers op de taart kan je alvast je ''entree onbeperkt'' boeken met 25% korting!

Handige informatie:

Datum: zondag 30 juni
Tijd: de hele dag! (van 12:00 tot 21:00 uur)25% korting

De opgietmuntjes zijn onderweg, de planning is gemaakt en de thema's beloven leuk en creatief te worden! Deze dag zit vol met opgietingen, elk uur om precies te zijn! Met nog wat extraatjes van 15 minuten tussendoor. Als kers op de taart kan je alvast je entree onbeperkt boeken met 25% korting! 🙌🏻

Reserveer met 25% korting!

Ga naar onze homepagina om te reserveren voor onze opgiet-actiedag!
Reserveer!

Gratis opgietspecials

Misschien heb je één van onze opgietdagen wel eens meegemaakt of misschien nog niet... Wij vullen onze opgietdagen tjokvol met "Swollse" gezelligheid en leuke, uiteenlopende thema-opgietingen. Zo hebben wij voor aanstaande editie bijvoorbeeld leuke specials staan zoals de berkentakken, ijs en vuur en Western. Ieder uur kun je een gratis opgietspecial beleven en op elk half uur verzorgen wij een extra opgieting (gewoon omdat het kan)! Hieronder hebben wij alle opgietingen voor je op een rijtje gezet.

Goed om te weten: bij het inchecken ontvang je aanvankelijk twee muntjes, één thema opgiet en één extraatje. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan deelnemen aan een opgieting met een specifiek thema. Als je later op de dag graag aan een andere opgieting wilt deelnemen, kun je vanaf 30 minuten van tevoren bij de receptie informeren of er nog een muntje beschikbaar is.In the spotlight: Hamam!

Deze dag bieden wij ook een heerlijke Hamambehandeling aan. Ga voor een unieke beleving en geniet van een grondige scrub, weldadige zeep en verschillende massagetechnieken en breng alle aspecten van wellness samen tijdens deze heerlijke behandeling!

Tijdsduur: 45 minuten
Kosten: €75,00

Reserveer met 25% korting!

Ga naar onze homepagina om te reserveren voor onze opgiet-actiedag!
Reserveer!

Voorwaarden: de sauna entree (onbeperkt) met 25% korting geldt alleen voor reserveringen op 30 juni 2024. Deelname aan onze opgietingen is gratis. In verband met de beperkte capaciteit van onze opgietsessies, kunnen wij bij drukte niet garanderen dat je mee kunt doen aan een opgieting op je voorkeurstijd. Vooraf reserveren van deelname aan een opgietsessie is niet mogelijk.