Massages
vanaf €37,50

Massages op maat!

Bij Sauna Swoll geef je aan waar je behoefte aan hebt en onze masseurs combineren jouw vraag met zijn of haar massagetechnieken tot een heerlijke massage. Zo ontstaat een unieke massage die helemaal op jou is afgestemd! Een heerlijke lichaamsmassage kan zowel sportief als ontspannend worden uitgevoerd. Heb je even geen tijd voor een saunabezoek, maar wil je alleen een massage, dan kan dat bij Sauna Swoll natuurlijk ook.

Wij houden het simpel en bieden 3 soorten 'massages op maat' aan:

30 minuten | nek, schouders & rug | €37,50
45 minuten | nek, schouders, rug & benen | €50,00
60 minuten | geheel lichaam | €62,50
75 minuten | geheel lichaam (extra lang) | €75,00

Via onze homepagina kun je een entree en massage samen reserveren!

Zwangerschapsmassages

Zwangerschapsmassages zijn bij ons ook een mogelijkheid. Niet alle, maar wel enkele van onze masseurs kunnen speciale zwangerschapsmassages verlenen. Daarom is het van belang om van te voren te mailen/bellen of er een masseur aanwezig is die een zwangerschapsmassage kan verlenen. Massages in het eerste trimester van je zwangerschap worden afgeraden en daarom ook niet door ons uitgevoerd. Ook voor deze speciale massage hoef je niet persé een saunabezoek te boeken, fijn hè?

Duo-massages

Het is bij ons helaas niet mogelijk een duo-behandeling in dezelfde ruimte te reserveren. Natuurlijk is het wel mogelijk om tegelijkertijd een massage te reserveren in afzonderlijke ruimtes. Je kunt gewoon je saunadag reserveren en wij doen ons best je behandelingen (zover mogelijk) tegelijkertijd te plannen.Goed te weten:
wij houden geen rekening met voorkeurstijden. Bij het reserveren van een behandeling in combinatie met een saunabezoek, kan deze 30 minuten gepland wordt na je geselecteerde inchecktijd. Tijdig reserveren is noodzakelijk!

Massage reserveren?

Mail ons en wij helpen je graag verder
Mail ons

Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.