Opgietingen
Gratis 👏

Je lichaam blaast letterlijk stoom af!

Het woord ‘opgieten’ zegt het al. Een medewerker van Sauna Swoll giet water op de stenen van de kachel. Dit water is gemengd met etherische olie. Geur is beleving, dus je ervaart bij elke opgietsessie een andere gemoedstoestand, afhankelijk van de gekozen geur. Door water op te gieten gaat de temperatuur naar beneden, maar de gevoelstemperatuur omhoog omdat we vochtige lucht creëren. Deze lucht brengen we door verschillende zwaaitechnieken in beweging, waardoor de gevoelstemperatuur nog verder stijgt. In de pauze koelen we af met een luchtbad en een ijsje, en kunt je even stoom afblazen in onze tuin. Als we allemaal weer voldoende zijn afgekoeld, gaan we verder met de tweede sessie. Je zult na afloop onmiddellijk een voldaan gevoel ervaren.

Opgietschema

Opgietsessies vinden plaats in de Grote (opgiet)sauna. Wij hanteren het onderstaande opgietschema:

Prijzen

Bij Sauna Swoll is het meedoen aan een opgieting helemaal gratis.


opgietspecials

Elke maand hebben wij een aantal terugkerende opgiet-fenomenen, gewoon omdat het kan en leuk is! Hieronder kun je zien welke opgietingen dit zijn en wanneer je deze kunt meemaken.Goed om te weten
In verband met beperkte capaciteit van onze opgietsauna werken wij met een muntjes-systeem. Bij het inchecken kun je bij de receptie een muntje verkrijgen om deel te nemen aan een van onze opgietsessies op een door jou uitgekozen tijd. Zo hoef je niet lang van te voren in de rij te staan en weet je waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

In verband met de beperkte capaciteit van onze opgietsessies, kunnen wij bij drukte niet garanderen dat je mee kunt doen aan een opgieting op je voorkeurstijd. Vooraf reserveren van deelname aan een opgietsessie is niet mogelijk.