Rasul
€17,95

De basis voor een gezonde huid: klei!

Ware schoonheid komt naar boven na een wasbeurt met groene en witte klei uit de Franse Provence. Dit eeuwenoude, Marokkaanse badritueel doet wonderen voor je huid. Je zeept je van top tot teen in met klei. Stoom uit de Rasul houdt deze klei vochtig en de krachtige werkstoffen blijven daardoor hun werk doen. De combinatie van klei en stoom verwijdert afvalstoffen, vuil en dode huidcellen en geeft je lijf daar goede mineralen voor terug. Onder de douche spoel je alle klei goed af en maak je de behandeling compleet door je te scrubben met scrubsuiker (dit is zachter voor de huid dan zout).

Een rasulbehandeling reinigt je lijf grondig en laat een langdurig beschermlaagje achter op je huid. Sauna Swoll verzorgt deze behandeling precies zoals de oude Marokkanen voorschreven, in een comfortabele ruimte, waar je de Oosterse sfeer optimaal ervaart. Na afloop drink je nog een kop ontspannende kruidenthee en krijg je er van ons een heerlijke bonbon bij.

Tijdsduur: 30 minuten
Kosten: €17,95Goed om te weten:
onze Rasulbehandeling wordt dagelijks om 15:00 uur gegeven. Om veiligheidsredenen is de minimale deelname aan dit ritueel 2 personen, met een maximum van 8 personen. Een Rasulbehandeling is uitsluitend in combinatie met een sauna-entree te boeken.

Rasulbehandeling reserveren?

Ga naar onze homepagina en reserveer je dagje ontspanning!
Reserveer

Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari t/m 31 december. Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.